Süper Lig’in 23. haftasında oynanan ve Adana Demirspor’un sahadan çekilmesiyle yarıda kalan Galatasaray-Adana Demirspor maçına ilişkin sarı-kırmızılı kulüpten açıklama geldi. Galatasaray, yaşanan olayların incelenmesi ve sürecin aydınlatılması için adli mercilere başvuruda bulunduklarını duyurdu.

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"9 Şubat 2025 Pazar günü Galatasaray - Adana Demirspor arasında oynanan maç öncesi, esnası ve sonrasında yaşanan süreçlerin aydınlatılması amacıyla adli mercilere gerekli başvuru kulübümüz tarafından yapılmıştır."

Galatasaray ayrıca, Türk futbolunda adaletin sağlanması ve mücadelenin sadece sahada verilmesi gerektiğini vurguladı.

Emre Belözoğlu’ndan Maç Sonrası Açıklama: "Hak Ettiğimiz Skoru Alamadık" Emre Belözoğlu’ndan Maç Sonrası Açıklama: "Hak Ettiğimiz Skoru Alamadık"

"Galatasaray Spor Kulübü, Türk futbolunda adaletin yanında yer almaya, sahada en iyisi olup orada kazanmak için var gücüyle çalışmaya devam edecektir." ifadeleriyle kulübün duruşunun net olduğu belirtildi.

Galatasaray’dan Adana Demirspor Maçı İlk Açıklama!

Ne Olmuştu?

Galatasaray ile Adana Demirspor arasında oynanan karşılaşma, Adana temsilcisinin sahadan çekilmesi nedeniyle tamamlanamadı. RAMS Park'ta oynanan mücadele 1-0 Galatasaray üstünlüğüyle devam ederken, Adana Demirspor oyuncuları 34. dakikada yedek kulübesiyle görüştükten sonra soyunma odasına gitti. Futbolcuların sahaya geri dönmemesi üzerine yapılan anonsla, hakem tarafından maçın tatil edildiği duyuruldu.

Kaynak: Haber Merkezi