Filenin Sultanları'nın 2024 Voleybol Milletler Ligi hazırlıkları devam ediyor!

Günün antrenmanından kareler paylaşıldı.

Maç programı yayınlandı. İşte detaylar.

- İlk hafta programı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın VNL'nin ilk haftasında yapacağı maçların programı şöyle:

15 Mayıs Çarşamba:

20.00 Japonya-Türkiye

16 Mayıs Perşembe:

20.00 Hollanda-Türkiye

18 Mayıs Cumartesi:

20.00 İtalya-Türkiye

19 Mayıs Pazar:

20.00 Fransa-Türkiye

Türkiye maçı hakkında Japonya koçu Masayoshi Manabe açıklama yaptı. Manabe ; "Şu an olimpiyatları düşünmüyorum. 12 VNL maçı şu an her şeyimiz. Türkiye'ye karşı en iyi performansımızı göstermek istiyoruz. Takım 15 Mayıs'taki ilk maçı hedefliyor. Sadece çılgınca savaşacağız."

Türkiye Milli Takımı’nın Formaları Artık Satışta!

Türkiye Milli Takımı’nın heyecanla beklenen formaları artık satışta! Taraftarlar, milli takımın formalarını satın alarak takımlarına olan desteğini gösterebilir.

Antalya Spor Salonu’nda, seyirci girişinde kurulan özel bir stand, milli takım formalarının satışını gerçekleştiriyor. Bu stand, taraftarların formaları kolayca satın alabilmesi için özel olarak tasarlandı.

Taraftarlar, Antalya Spor Salonu’ndaki bu standı ziyaret ederek milli takım formalarını satın alabilirler. Bu formalar, milli takımın renklerini gururla taşımak ve desteklerini göstermek için mükemmel bir yol.
Kaynak: Kamer Durdu