Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Samsun İlkadım'da mahkemeden satılık 1.176 m² arsa

Samsun İlkadım'da mahkemeden satılık 1.176 m² arsa

Samsun İlkadım'da mahkemeden satılık 1.176 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsun İlkadım'da mahkemeden satılık 1.176 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Samsun İlkadım'da 1.176 m² arsa mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/13 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Samsun, İlkadım, Tepecik Mahallesi, 10291 ada, 5 Parsel, Samsun, İlkadım, Tepecik Mahallesi, 10291 ada, 5 nolu parsel, tapudaki niteliği arsa olup, İlkadım Belediyesi sınırları içerisinde bulunmaktadır. İmar planında taşınmazın iki tarafından yollar geçmekte olup, 1551. Cadde ile 1558. Sokağın kesiştiği köşe başı konumda bulunmaktadır. Çevresinde yapılaşma tamamlanmamış durumda olup, yapılaşma kısmen devam etmektedir. Etrafında çok katlı apartman tarzında binalar, az katlı müstakil tarzda yapılar ve kısmen boş parseller bulunmaktadır. Meskûn saha içerisinde yer almaktadır. Topoğrafik olarak az eğimli bir arsa yapısına sahip bölgede bulunmaktadır. Geometrik olarak yapılaşmaya uygun beşgene benzer bir şekle sahiptir. Belediyenin sağladığı hizmetlerden yararlanmakta olan bölgede bulunmaktadır. Elektrik, su, telefon, kanalizasyon, çöp toplama, doğalgaz ve ulaşım hizmetlerinden faydalanmakta olan bölgede bulunmaktadır. Taşınmaz, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Mithat Paşa Anadolu Lisesine, Yıldırım Beyazıt Ortaokuluna, Gebi Caddesine, Osmaniye Caddesine ve Barış Bulvarına yakın bölgede bulunmaktadır.
Adresi : Samsun İlkadım Tepecik Mahallesi İlkadım / SAMSUN
Yüzölçümü : 1.176,20 m2
İmar Durumu : Samsun ili, İlkadım ilçesi, Tepecik Mah. tapunun; 10291 ada, 5 nolu parsel, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında: konut alanına isabet etmekte olup, emsal nizam, E = (1,20) Taks: (0,20) yapılaşma hakkı vardır.
Kıymeti : 4.116.700,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze'ye gidiyorum diye evden ayrılan genç Suriye'de bulundu

Gazze'ye gidiyorum diye evden ayrılan genç Suriye'de bulundu