Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Afyonkarahisar Emirdağ'da icradan satılık 529 m² arsa

Afyonkarahisar Emirdağ'da icradan satılık 529 m² arsa

Afyonkarahisar Emirdağ'da icradan satılık 529 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Afyonkarahisar Emirdağ'da icradan satılık 529 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Afyonkarahisar Emirdağ'da 529 m² arsa icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2020/366 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri: Afyonkarahisar İl, Emirdağ İlçe, ESKİKACERLİ Mahalle/Köy, Keçili Yolu Güneyi Mevkii, 1568 Ada, 213 Parsel, Dosyada mevcut bilirkişi raporuna göre; Arsa vasıflı taşınmaz üzerinde herhangi bir yapı ve müştemilat bulunmamaktadır. Taşınmaz topografik olarak eğimli (%3-7) bir yapıya sahip olup geometrik olarak dikdörtgene benzer şekildedir. Taşınmaz iki yola cepheli konumda olup köşebaşı parseldir. Taşınmaz kuş uçuşu yaklaşık olarak Emirdağ İlçe Merkezine 1.83 km, Emirdağ Belediyesine 2.08 km, Afyonkarahisar Caddesine 122 metre ve Emirdağ Çevreyolu Bulvarına 1.63 km mesafede bulunmakta olup hemen yakınında Emirdağ Hayvan Pazarı bulunmaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde genellikle 1-3 katlı konut amaçlı kullanılan yapılar mevcuttur. Taşınmaz ilgili idarenin her türlü hizmetlerinden (Elektrik, su, çöp toplama vb.) yararlanır konumda olup ulaşımı kolaydır.

İmar durumu: Emirdağ Belediye Başkanlığından alınan bilgiye göre taşınmazın Konut Alanında, Ayrık Nizam, 2 Kat, T.A.K.S: 0.35, K.A.K.S: 0.7 yapılaşma şartlarına sahip olduğu ayrıca yaklaşık olarak 80 m2 yola terkinin olduğu belirtilmiştir. Adresi: Afyonkarahisar İli, Emirdağ İlçesi, Eskikacerli Mahallesi, Keçili Yolu Güneyi Mevkii

Yüzölçümü: 529,61 m2,

Kıymeti: 1.059.220,00 TL ,KDV Oranı: %10, Kaydındaki Şerhler: Diğer: takyidattaki gibidir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli Merkez'de icradan satılık net 163 m² daire

Kocaeli Merkez'de icradan satılık net 163 m² daire