Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi CLK’ya fatura fırçası

CLK’ya fatura fırçası

60-90 günlük yüklü elektrik faturaları ile Antalyalıları perişan eden CLK Akdeniz’e Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’dan fatura fırçası. Bakan Yıldız, “ Aylık faturaları kesmeleri lazım, aksamalar olduğunu gördük ve ikazları yaptık. Ancak kul

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CLK’ya fatura fırçası

 

 

 

60-90 günlük yüklü elektrik faturaları ile Antalyalıları perişan eden CLK Akdeniz’e Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’dan fatura fırçası. Bakan Yıldız, “ Aylık faturaları kesmeleri lazım, aksamalar olduğunu gördük ve ikazları yaptık. Ancak kullanılan faturaya 1 kilovat saat daha ilave söz konusu olamaz” dedi.

 

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Bazı dağıtım şirketleri sayaç okuma sürelerini uzattı, abonelerin faturaları şişti. 'Gizli ya da açık zam yok' dedi. Bakan Yıldız, fatura kesme zamanlamasıyla ilgili uyarıları yaptıklarını söyledik. dağıtım şirketlerinin faturalar konusunda dikkatli olmaları gerektiğini belirterek,  “Biz dağıtım şirketlerine özellikle ocak ayında yoğunlaşan kış şartları nedeniyle daha da dikkatli olmaları, daha iyi işletmecilik yapmaları gerektiğini talimatlandırdık.Yatırım ve bakım için uygulanan kesintilerle arızalardan uygulanan kesintileri çok iyi ayrıştırmak lazım” dedi.

CLK Akdeniz’in tepkiyle karşılanan gecikmeli faturalar konusuna değinen Bakan Yıldız,

“Antalya'da kredi kartı uygulaması başlattılar, isteyenler 1 peşin 3 taksit imkanı sağlanıyor.O yüzden bu manada vatandaşlarımıza her türlü kolaylıklar gösterilecek” diye konuştu.

Bakan Yıldız,  “Antalya'da 12-13 Ocak'ta yağmur ve rüzgar gördük. Bir aylık yağış 5 günde yağması anlamına geliyor. 55 adet yabancı madde elektrik iletim hatlarına düştü. Fırtınanın olduğu bir ortamda 1 aylık arızalar 5 günde oluştu. Bütün izinler kaldırılmıştı, bütün ekipler ilçelere dağıldı. 790 kişilik bir ekip sürekli bu arızalarla uğraştı” dedi.(Haber Merkezi)

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Adalet Nöbeti' tutan avukata Mumcu ödülü

'Adalet Nöbeti' tutan avukata Mumcu ödülü