Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi ACİL OLARAK VİZE SORUNU ÇÖZÜLMELİ

ACİL OLARAK VİZE SORUNU ÇÖZÜLMELİ

Duayen turizmci Hüseyin Baraner, Türkiye’nin Belçika’dan ve Brüksel ‘den vize alamamasının ekonomiye zarar veren bir durum olduğunu belirtti. Acil toplantı yapılarak sorunun giderilmesi gerektiğini söyleyen Baraner, “Türkiye’ye tazminat hakkı bile doğuyor. Ben olsam bu haksızlığı medya kanalı ile AB vatandaşlarına bildirirdim. Ayrıca örnek temsil etmesi için bir Türk vatandaşının AB’ye dava açmasını öneririm. Biz de burada kendisine destek oluruz” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ACİL OLARAK VİZE SORUNU ÇÖZÜLMELİ

“KORKU PARADİGMALARI DEĞİŞTİREBİLİR”

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerilimin Türk turizmine yaradığını belirten Hüseyin Baraner, Türkiye’nin stratejik konumunun Türkiye’ye değer kazandırdığını söyledi. Baraner, “Ukrayna Savaşı’ndan dolayı belki de Türkiye’yi Avrupa Birliği'ne bile alabilirler. Türkiye olmadan Avrupa kıtasının güvenliğini sağlamak neredeyse imkansız. Korku paradigmaları değiştirebilir” diye açıkladı.

“DOSTLUK BULUŞMALARI YAPALIM”

Alanya için önemli bir pazar olan İskandinavya turizminde ciddi zarara uğradıklarını ifade eden Hüseyin Baraner, telafi edilecek çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti. Baraner, “Şu an hayatta olup ülkeyi yöneten 30-50 yaş arası İskandinav çocukların çoğu Alanya güneşi ile büyüdü. Onlara bir manevi borcumuz var. İskandinavya’da dört şehirde çekilişler ve dostluk buluşmaları yapalım, onları Türkiye’de ağırlayalım” dedi. HABER MERKEZİ 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öğretmenler dijital dünyaya hazırlanıyor

Öğretmenler dijital dünyaya hazırlanıyor