Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim PAÜ’lü Akademisyene Polonya'dan Onur Ödülü

PAÜ’lü Akademisyene Polonya'dan Onur Ödülü

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemal Meran, Polonya'nın Silesian Teknoloji Üniversitesi Tarafından Onurlandırıldı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PAÜ’lü Akademisyene Polonya'dan Onur Ödülü
KAYNAK: İHA

Denizli, Türkiye - Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Cemal Meran, Polonya'nın Silesian Teknoloji Üniversitesi tarafından düzenlenen Talendetector 2024 Kongresi'nde onur ödülüne layık görüldü.

Kongre Başkanı Prof. Dr. Miroslaw Bonek, kongre açılış konuşmasında ödülün Prof. Meran'a verilme gerekçesini, "Pamukkale Üniversitesi ile Silesian Üniversitesi arasında uluslararası bilimsel iş birliğinin geliştirilmesine, Malzeme Mühendisliği alanında çok sayıda bilim insanı yetiştirilmesine ve iki ülke arasında gerçek dostluk bağlarının kurulmasına olan katkıları" olarak açıkladı.

A W133765 03

Prof. Dr. Meran, ödülü almanın büyük bir onur, gurur ve mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, "Bu ödül, geçen sene Slovekya'nın Zilina Üniversitesi'nden Prof. Peter Palcek'e verilen ilk onur ödülünden sonra gelmektedir. Silesian Teknoloji Üniversitesi'nin Talentdetector 2024 konferansında bu ödüle layık görülmek benim için ayrı bir anlam taşıyor" dedi.

A W133765 01

Prof. Meran ayrıca, ödül töreni için emeği geçenlere teşekkür ederek, "Kongre Başkanı Prof. Dr. Miroslaw Bonek'e, Biyomalzemeler ve Mühendislik Malzemeleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tomasz Tanski'ye ve Polonyalı meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca, 2007 yılında başlayan ilişkilerimizin bu ödülle taçlanmasında katkıları olan Prof. Dr. Leszek Dobrzanski ve Dr. Marzane Kraszewska'ya minnettarım" diye ekledi.

A W133765 02

Ödül töreninde yapılan ikili görüşmelerde, iki üniversite arasında akademik ve öğrenci merkezli iş birliklerini artırma konusunda yapılacak çalışmalar da ele alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meral Akşener'in acı günü

Meral Akşener'in acı günü