Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Filistinlilerin Mısır'a Zorla Gönderilmesi Kabul Edilemez

Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Filistinlilerin Mısır'a Zorla Gönderilmesi Kabul Edilemez

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Filistinlilerin Mısır'a zorla gönderilmesini sert bir dille eleştirdi. Miçotakis, Gazze'deki insani krizin çözümü için uluslararası topluma çağrıda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Filistinlilerin Mısır'a Zorla Gönderilmesi Kabul Edilemez
KAYNAK: Haber Merkezi

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Filistinlilerin Mısır'a zorla gönderilmesinin kabul edilemez olduğunu belirtti. Gazze'deki gelişmelerden duyduğu derin endişeyi dile getiren Miçotakis, uluslararası topluma çağrıda bulunarak ateşkesin sağlanması ve rehinelerin serbest bırakılması gerektiğini vurguladı.

Miçotakis, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve diğer Avrupa liderleriyle birlikte Mısır'ı ziyaret etti. Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile yapılan görüşmede, bölgedeki gerginliğin azaltılması ve insani krizin çözümü için işbirliği konuları ele alındı.

İnsani Kriz ve İşgal Endişesi

Gazze'deki insani krizin vahametini vurgulayan Miçotakis, Filistinlilerin Mısır'a zorla gönderilmesinin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Ayrıca, Refah şehrinin olası bir işgalinin ciddi endişelere yol açtığını belirterek, bölgedeki istikrarsızlığın çevresel etkilerini önlemek için uluslararası toplumun ortak çaba göstermesi gerektiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Macron: Rus Güçlerine Karşı Sahada Operasyonlar Yapmak Zorunda Kalacağız

Macron: Rus Güçlerine Karşı Sahada Operasyonlar Yapmak Zorunda Kalacağız