AKP’li Melih Gökçek ve Mücahit Birinci, sosyal medyadan Özgür Özel ve Dilek İmamoğlu'nun Saraçhane'deki fotoğrafını paylaşarak Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ile ilgili çirkin ifadeler kullanarak iddialarda bulunmuştu. Gökçek ve Birinci'nin paylaşımları vatandaşlardan ve siyasilerden büyük tepki gördü.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den Melih Gökçek'e Dilek İmamoğlu Tepkisi  3

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Melih Gökçek'e seslenerek ağır sözlerle tepkisini dile getirdi.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den Melih Gökçek'e Dilek İmamoğlu Tepkisi  2

"Yaşından Başından Utan!"

Başkan Ercengiz, sosyal medyadan, "Melih Gökçek yaşından başından utan. Senin akranların kırıp döktüğü insan varsa şu mübarek ayda helalleşip hak vaki olursa gönlü rahat gitmek istiyor. Asıl yargılanması gereken biri varsa o da senken; seviyesiz bir üslupla kutsallarımıza ağzını açıyorsun! Siyaset topluma hizmet etmek içindir. Görev yaptın sonunda 'affını isteyerek' görevinden uzaklaştırıldın, doğru yaptın yanlış yaptın şimdilik hesap vermedin tüm bunlar bir tarafa da ucuz magazin ağzına nereden bulaştın? Naçizane tavsiyem biraz adam gibi davran yakışan o!!!" paylaşımını yaptı.

Burdur'da Ramazan Bayramı Tedbirleri Açıklandı Burdur'da Ramazan Bayramı Tedbirleri Açıklandı

Eşine Çirkin İthamlarda Bulunulmuştu! İmamoğlu Açıklama Yaptı Eşine Çirkin İthamlarda Bulunulmuştu! İmamoğlu Açıklama Yaptı

Kaynak: Haber Merkezi