Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen ‘Zıpkın-2’ operasyonunda, 7 kaçak göçmen ve 7 yoklama kaçağı dahil olmak üzere toplam 19 kişi yakalandı. Operasyon kapsamında yapılan uygulamalarda 18 araca toplamda 150 bin lira ceza kesildi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çorlu'da ‘Zıpkın-2’ operasyonunu gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında, 1885 kişi ve 764 araç sorgulandı. Sorgulamalarda 7 kişi, yoklama kaçağı olarak aranıyordu ve bunlar yakalandıktan sonra serbest bırakıldı. Devam eden operasyonda; hakaret suçundan aranan 1 kişi, yağma suçundan aranan 1 kişi, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan aranan 1 kişi, kasten yaralama suçundan aranan 1 kişi ve genel güvenliği tehlikeye sokan 1 kişi olmak üzere toplamda 5 şüpheli daha yakalandı.

Hızlı Tren Hattı Tünelinde Yaşanan Kaza Sonrası Acı Haber Hızlı Tren Hattı Tünelinde Yaşanan Kaza Sonrası Acı Haber

Zıpkın 22

Trafikten Men Edildi

Operasyon sırasında Afganistan ve Suriye uyruklu 7 kaçak göçmen de yakalanarak Tekirdağ İl Göç İdaresine teslim edildi. Jandarma ekipleri tarafından uygulama esnasında 18 araca toplamda 150 bin 216 TL trafik para cezası kesildi ve 8 araç trafikten men edildi.

Yapılan çalışmalarda ayrıca, gümrük kaçağı yapıldığı tespit edilen 1 araca da işlem yapılarak yediemin otoparkına teslim edildi.

Zıpkın 23

Editör: Kardelen Özdemir