Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Narin'in annesinin ifadesi ortaya çıktı: Yanlışlıkla oldu

Narin'in annesinin ifadesi ortaya çıktı: Yanlışlıkla oldu

Narin Güran'ın annesi, cinayetle ilgili soğukkanlı bir şekilde ifade verdi. Yüksel Güran, kızının öldürülme nedeni olarak amcasıyla ilişkisi iddialarını reddederek suçsuz olduklarını savundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Narin'in annesinin ifadesi ortaya çıktı: Yanlışlıkla oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Narin Güran cinayetiyle ilgili son dakika gelişmeleri devam ediyor. Savcılık, gözaltında olan kişilerin sorgusuna devam ederken, Narin’in annesi Yüksel Güran’ın savcılıkta verdiği ifade gün yüzüne çıktı. Yüksel Güran’a, cinayetle ilgili sorular soruldu ve ifadesinde dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Yüksel Güran, amca Salim Güran ile olan telefon görüşmeleri hakkında sorulan soruya, "Bir kez yanlışlıkla aradı. Başka da kendisini aramadım," şeklinde yanıt verdi. Ayrıca, Yüksel Güran’a "Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldürdünüz?" sorusu da yöneltildi. Anne Yüksel Güran bu soruya, "Hayır, böyle bir şey kesinlikle yok," cevabını verdi.

Soğukkanlı Tavırla İddiaları Reddetti

Soruşturma devam ederken, Yüksel Güran’ın savcılık sorgusunda son derece soğukkanlı tavırları dikkat çekti. Yüksel Güran’ın, gündeme gelen iddiaların hemen hemen tümünü reddettiği öğrenildi. Sorguda, Yüksel Güran’ın "Bilmiyorum, haberim yok ve görmedim," şeklinde yanıtlar verdiği belirtildi.

Yüksel Güran’a, amca Salim Güran ile herhangi bir ilişkisi olup olmadığı da soruldu. Yüksel Güran, bu iddiaları kesin bir dille reddederek, "Böyle bir şey kesinlikle yok, bu iddialardan utanç duyuyorum. Narin’i kim öldürdüyse Allah belasını versin," şeklinde cevap verdi.

HTS Kayıtları ve Telefon Görüşmeleri

Savcı, Yüksel Güran’a HTS kayıtlarında saat 15:15’ten sonra amca Salim Güran’ı 3 kez aradığı hatırlatıldı. Yüksel Güran, "Bir kez yanlışlıkla aradım. Başka da kendisini aramadım," yanıtını verdi. Savcı, Yüksel Güran’a "Telefonunu başka birisi kullanıyor mu?" sorusunu yöneltti. Ancak Yüksel Güran, diğer iki arama için herhangi bir açıklama yapamadı.

Yüksel Güran’ın ifadesinin devamında ise, "Salim ve Nevzat’ın arası çok iyiydi. Sürekli birlikte bir yerlere gidiyorlardı. Bizim de aile olarak kimseyle bir husumetimiz yoktur. Narin’i kimin kaçırdığını ve kimin öldürdüğünü bilmiyorum," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! Yunanistan'da deprem oldu

Son dakika! Yunanistan'da deprem oldu