Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kağızman'da 13 Yaşındaki Kız Çocuğu Cinayeti Aydınlandı!

Kağızman'da 13 Yaşındaki Kız Çocuğu Cinayeti Aydınlandı!

Kars'ın Kağızman ilçesinde 3 yıl önce evinde ruhsatsız tabanca ile başından vurularak öldüğü belirtilen 13 yaşındaki kız çocuğu B.K.'nin, intihar etmediği, ailesi tarafından "namus meselesi" bahanesiyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kağızman'da 13 Yaşındaki Kız Çocuğu Cinayeti Aydınlandı!
KAYNAK: İHA

Kars'ın Kağızman ilçesinde 3 yıl önce evinde ruhsatsız tabanca ile başından vurularak öldüğü belirtilen 13 yaşındaki kız çocuğu B.K.'nin, intihar etmediği, ailesi tarafından "namus meselesi" bahanesiyle öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayın ardından baba M.K. (65) ve ağabeyi İ.K. (36) tutuklandı.

21 Aralık 2021'de meydana gelen olayda, B.K.'nin evinde ruhsatsız tabanca ile başından vurularak hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Ancak yapılan yeni bir değerlendirme ve elde edilen bilgiler sonucunda, kız çocuğunun ailesi tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Ailenin önceden ileri sürdüğü intihar iddiasının ardından, olayın detayları ortaya çıkınca B.K.'nin cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Jandarma tarafından yapılan soruşturma sonucunda baba ve ağabey tutuklanırken, anne ile bir diğer ağabey ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kağızman

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DE*Ş Operasyonu: Santa Maria İtalyan Kilisesi Saldırısı ile İlgili 17 Kişi Yakalandı

DE*Ş Operasyonu: Santa Maria İtalyan Kilisesi Saldırısı ile İlgili 17 Kişi Yakalandı