Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hatay'da 52 bin gümrük kaçağı c*nsel içerikli ürün yakalandı

Hatay'da 52 bin gümrük kaçağı c*nsel içerikli ürün yakalandı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde, Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, kaçakçılıkla mücadele kapsamında bir depoda yapılan aramada 52 bin adet gümrük kaçağı c*nsel içerikli ürün ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da 52 bin gümrük kaçağı c*nsel içerikli ürün yakalandı
KAYNAK: İHA

Kırıkhan Alparslan Mahallesindeki depoda gerçekleştirilen operasyon, polisin kaçakçılık olaylarına karşı kararlı mücadelesini bir kez daha ortaya koydu. Yapılan aramada ele geçirilen 52 bin adet gümrük kaçağı c*nsel ürün, polis ekiplerinin titiz çalışmalarının bir ürünü olarak değerlendirildi.

AW084811_02

İllegal faliyetlere geçit yok

Operasyon kapsamında depoda bulunan şahıs, M.F., 5607 sayılı kanuna muhalefet suçlamasıyla gözaltına alındı. Emniyet birimleri, kaçakçılıkla mücadele konusundaki kararlılıklarını sürdürerek, illegal faaliyetlere geçit vermemeye devam ediyor.

Gümrük kaçağı ürünlerin ele geçirilmesiyle ilgili olarak yapılan operasyonlar, bölgedeki kaçakçılık ağlarına karşı etkili bir mücadele stratejisinin bir parçasını oluşturuyor. Hatay Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen bu tür operasyonları aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da tramvay taşlı saldırı kan dondurdu!

İstanbul'da tramvay taşlı saldırı kan dondurdu!