Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alanya’da Silahlı Tartışma Kanlı Bitti

Alanya’da Silahlı Tartışma Kanlı Bitti

Alanya’nın Güller Pınarı Mahallesi’nde yaşanan bir tartışma sonucunda silahla vurulan Ömer Karaman (42) hayatını kaybetti. Olay, Ahmet Tokuş Bulvarı’nda bulunan yürüyüş yolunda meydana geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya’da Silahlı Tartışma Kanlı Bitti
KAYNAK: İHA

Alanya’nın Güller Pınarı Mahallesi’nde yaşanan bir tartışma sonucunda silahla vurulan Ömer Karaman (42) hayatını kaybetti. Olay, Ahmet Tokuş Bulvarı’nda bulunan yürüyüş yolunda meydana geldi.

Olayın Detayları

Karaman ve bir başka kişi, bilinmeyen bir sebeple bir şahısla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıs, Karaman’ı silahla vurdu. Ağır yaralanan Karaman, Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenaze Töreni

Ömer Karaman için Arif Şerife Ünal Cami’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene, Karaman’ın eşi, çocukları, yakınları ve sevenleri katıldı. Karaman, kılınan cenaze namazının ardından Aşağı Oba Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Öte yandan, silahla vurularak yaralanan diğer kişinin tedavisi devam ederken, polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'ın Sparta Prag Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!

Galatasaray'ın Sparta Prag Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!