Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da motosikleti sahibiyle birlikte çaldı!

Adana'da motosikleti sahibiyle birlikte çaldı!

Adana'da 17 yaşındaki genç ve arkadaşı üç tekerlekli motosikleti, sahibinin gözleri önünde çaldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da motosikleti sahibiyle birlikte çaldı!
KAYNAK: İHA

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde yaşanan hırsızlık olayı, mahalle sakinlerini şok etti. 40 yaşındaki İ.Ç., atık kağıt ve geri dönüştürülebilir malzemeler topladığı üç tekerlekli motosikletiyle bir marketin önünde durdu. İ.Ç., iş yerinden aldığı karton kutuları aracının arka kasasına yüklemeye başladığı sırada beklenmedik bir olay yaşandı.

Sahibiyle Birlikte Motosikletin Çalınması Kameralarda

M.T. (17) ve E.Y. (22) isimli iki genç, İ.Ç.'nin motosikletini çalmaya karar verdi. İ.Ç. karton kutuları araca yüklerken, M.T. direksiyon başına geçip aracı çalıştırdı. E.Y. ise etrafta gözcülük yaptı. Sahibi fark etmeyince, gençler motosikleti İ.Ç. ile birlikte çaldı. Bu anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

A W242875 02

Şüpheliler Polisten Kaçamadı

M.T. motosikleti çaldıktan kısa bir süre sonra, İ.Ç.'nin bağırması üzerine bir duvara çarptı ve İ.Ç. motosikletten düştü. Ancak şüpheliler, üç tekerlekli motosikletle olay yerinden hızla kaçtı. İhbar üzerine harekete geçen Adana Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin izini sürdü.

Kısa Sürede Yakalandılar

Polis ekipleri, şüphelilerin Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde bir adrese saklandığını tespit etti. Düzenlenen operasyonla M.T. ve E.Y. kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan üç tekerlekli motosiklet ise sahibine teslim edildi. Adana polisi, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Dramatik Ölüm! Akşam Oturduğu Sandalyede Sabah Ölü Bulundu

Antalya'da Dramatik Ölüm! Akşam Oturduğu Sandalyede Sabah Ölü Bulundu