Antalya'da telefonda kendisini polis olarak tanıtan i.A. adlı şüpheli, Y.İ. isimli vatandaşa 32 milyon TL değerindeki arsasını sattırdı ve parayı aldı. Ekiplerin yakaladığı şüpheli tutuklandı.

Antalya'da 'Polisim' Dedi 4 Arsasını Sattırdı 32 Milyon Tl'lik Vurgun 3

TESK İstişare Kurulu Antalya’da Gerçekleştirildi TESK İstişare Kurulu Antalya’da Gerçekleştirildi

4 Arsasını Sattırdı 

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerine başvuran Y.İ., telefonda kendisini polis olarak tanıtan kişinin, kimlik bilgilerini kullanarak kendisini baskı altına aldığını ve bunun sonucunda Manavgat ilçesinde bulunan yaklaşık 32 milyon TL değerindeki 4 arsasını sattığını söyledi. Ayrıca parayı 2 farklı tarihte kendisini polis olarak tanıtan kişiye Kumluca ve Finike ilçelerinde elden teslim ettiğini de söyledi. 

Antalya'da 'Polisim' Dedi 4 Arsasını Sattırdı 32 Milyon Tl'lik Vurgun 2

32 Milyon TL'ye El Konuldu

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, çok sayıda kamera kaydını inceledikten sonra olayın şüphelisinin İ.A. olduğunu tespit etti. İ.A. Demre ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin evinde ve üzerinde  toplamda 32 bin Türk Lirası nakit para bulunarak el konuldu. İ.A., emniyetteki işlemlerinin ardından 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan sevk edildiği mahkemede tutuklandı. 

Antalya'da 'Bakanlık' Kılıflı 90 Milyon TL'lik Dolandırıcılık Antalya'da 'Bakanlık' Kılıflı 90 Milyon TL'lik Dolandırıcılık

Kaynak: Haber Merkezi