Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin açık hava çocuk eğlence alanı Teneffüs Park, Ramazan Bayramı ile birleşen ara tatilde çocuklar ve aileleri için dopdolu bir program sunuyor. Bayramın ilk günü kapalı olacak park, diğer günlerde 10.00-18.00 saatleri arasında açık olacak.
Teneffüs Park, 9 Günlük Tatilde Ziyaretçilerini Bekliyor
Muratpaşa Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi’nde 16 bin metrekarelik alana kurulan Teneffüs Park, Ramazan Bayramı tatiline denk gelen okul arası tatilde Antalya’daki çocuklara ve ailelerine unutulmaz anlar yaşatacak. Park, bayramın ilk günü hariç olmak üzere, tatil süresince her gün saat 10.00 ile 18.00 arasında açık olacak.
Gün Boyu Süren Etkinlik Takvimi
- Her gün 13.30’da oyun atölyesi ile başlayan program, 14.30’da interaktif bir tiyatro etkinliği olan Masal Ağacı ile devam edecek.
- Saat 15.00’te ebeveynlerin kıyasıya mücadele edeceği ödüllü Aileler Yarışıyor programı gerçekleşecek.
- 16.00’da çocuklar hobi ve sanat atölyelerinde el becerilerini geliştirecek,
- 16.30’da ise Survivor parkurunda eğlenceli bir mücadele yaşanacak. Günün finalinde,
- 17.00’de düzenlenecek mini disco etkinliğiyle çocuklar müzik ve dans eşliğinde keyifli bir kapanış
yapacak. Bunların yanı sıra, hafta sonu da düzenlenecek köpük partisi, çocuklara bayram coşkusunu
doyasıya yaşatacak.
Denizyüzü, Dağyakası ve Kültür Kafe de Bayramda Hizmette
Muratpaşa Belediyesi’nin falez sahil bandında yer alan sosyal tesisleri Denizyüzü, Dağyakası, Kültür Kafe ve Antalya Lokantası da 9 günlük bayram tatili boyunca, sadece 30 Mart Pazar günü hariç olmak üzere, misafirlerini ağırlamaya devam edecek.