Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Türk ve Rus İş İnsanları Antalya'da Buluştu: İşte Buluşmadan Detaylar

Türk ve Rus İş İnsanları Antalya'da Buluştu: İşte Buluşmadan Detaylar

Türk ve Rus iş insanları, Antalya'da ticari bağları güçlendirmeyi amaçlayan buluşmada bir araya geldi. Program, Türkiye ve Rusya arasındaki işbirliği olanaklarını artırmayı hedefledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Türk ve Rus İş İnsanları Antalya'da Buluştu: İşte Buluşmadan Detaylar
KAYNAK: AA

Türk-Rus işbirliğini güçlendirmeyi hedefleyen "2. Türk-Rus İş Dünyası Buluşmaları" Antalya'da gerçekleştirildi. Program, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Moskova Bölgesi Yönetimi, ATSO ve ANSİAD işbirliğiyle düzenlendi.

Katılımcılar Arasında Önemli İsimler Vardı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Moskova Hükümeti Bakanı Sergey Cheremin, ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve diğer Rus ve Türk iş insanları buluşmada yer aldı.

Antalya'nın Rolü ve Önemi

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkilerde Antalya'nın önemli rol oynadığını belirterek, kentte yaşanan turizm hareketlerinin bu ilişkileri güçlendirdiğini ifade etti.

Karşılıklı Ziyaretler ve İşbirliği Hedefleri

Muhittin Böcek, iki ülke arasındaki karşılıklı ziyaretlerin ve siyasi gelişmelerin Türkiye ile Rusya'yı daha da yakınlaştırdığını vurgulayarak, gelecekte ortak projeler üzerinde çalışmayı planladıklarını söyledi.

İki Ülke Arasındaki Ekonomik İlişkilerin Geliştirilmesi

Programda, Moskova ve Antalya'da faaliyet gösteren eğitim kurumları ve iş dünyası temsilcileri, ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi, yeni yatırım fırsatlarının keşfi ve karşılıklı işbirliği olanaklarının artırılması için görüşmeler gerçekleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tokat'ta Sokak Ortasında Genç Kadına Bıçaklı Sald*rı: İşte O Anlar

Tokat'ta Sokak Ortasında Genç Kadına Bıçaklı Sald*rı: İşte O Anlar