Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Serik Ülkü Ocakları'ndan Esnafa Büyük Destek! Zarfı Gören Şok Oldu!

Serik Ülkü Ocakları'ndan Esnafa Büyük Destek! Zarfı Gören Şok Oldu!

Antalya'nın Serik ilçesinde esnaf, dükkanlarına bırakılan zarflarda 5 TL ve "Sabah siftahı" yazılı bereket dualarıyla karşılaştı. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serik Ülkü Ocakları'ndan Esnafa Büyük Destek! Zarfı Gören Şok Oldu!
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Serik ilçesinde esnaf, dükkanlarına bırakılan ve içinde 5 TL bulunan zarflarla karşılaştı. Zarfların bazılarında para ile birlikte “Sabah siftahı” yazılı bereket duası bulunurken, bazılarında ise sadece 5 TL vardı. Durum karşısında şaşkınlık yaşayan esnaf, bu ilginç olayın Serik Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirildiğini öğrendi.

"Siftah" ve Bereket Duası Esnafı Sevindirdi

Olay, Serik ilçesi Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde iş yerlerini açmak için gelen esnaf, kapılarına bırakılan zarfları fark etti. Zarfların içinde 5 TL bulan esnaf, büyük şaşkınlık yaşadı. Zarflardan bazıları sadece 5 TL içerirken, bazılarında ise sabah siftahı ve bereket duası yazılı notlar vardı. Esnaf, bu sürpriz karşısında hayretini gizleyemedi.

“Allah Razı Olsun”

Esnaf Ahmet Lale, yaşadığı şaşkınlığı dile getirerek, “Sabah dükkanıma geldiğimde kapıya bırakılmış bir zarf buldum. Zarfın içinde 5 TL vardı. Komşularımın kapılarına da aynı zarflardan konulmuş. Kimin koyduğunu bilmiyoruz ama koyandan Allah razı olsun. Bu parayı asacağım artık. İlk kez böyle bir olayla karşılaşıyorum. Cuma olduğu için hayır yapmak istemiş olabilirler ama zarfta 5 TL bulmak bizi şaşırttı. Daha fazla olsaydı, güzel bir kahvaltı yapabilirdik” dedi.

Serik Ülkü Ocakları’ndan Hayır Kampanyası

Durumun Serik Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen bir hayır kampanyası olduğu öğrenildi. Kampanya kapsamında, esnafa moral vermek ve destek olmak amacıyla zarflara 5 TL ve bereket duası bırakıldığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Azerbaycan'ın Karabağ'daki Zaferinin 4. Yılı: Tarihî Bir Dönüm Noktası

Azerbaycan'ın Karabağ'daki Zaferinin 4. Yılı: Tarihî Bir Dönüm Noktası