Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Serenay Sarıkaya Felekten Bir Gece Çaldı

Serenay Sarıkaya Felekten Bir Gece Çaldı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, 6. Mardin Bienali’ne katıldı ve tıpkı önceki yıl Şahmaran’ın çekildiği Adana’da olduğu gibi, kurulan sofralarda bölgenin sevilen türkülerine eşlik etti. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, 6. Mardin Bienali’ne katıldı ve tıpkı önceki yıl Şahmaran’ın çekildiği Adana’da olduğu gibi, kurulan sofralarda bölgenin sevilen türkülerine eşlik etti.

Mardin’de Çilingir Sofrasında Türkü Söyleyen Serenay Sarıkaya

Sarıkaya, Mardin’e gitti ve her şeyi bir kenara bırakıp çilingir sofrasına oturdu! Keyfine diyecek olmayan güzel oyuncu, Ahmet Kaya türküsüyle masayı şenlendirdi!

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisiyle Gündemde

Magazinin en gözde ismi olan Sarıkaya, şimdilerde “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisiyle ortalığı kasıp kavuruyor! Her adımı olay olan Sarıkaya, birkaç aydır Mert Demir aşkıyla gündemden düşmüyor.

Eski Sevgilileriyle Aynı Ortamda Eğlendi

Sarıkaya, en son dün gece bir etkinlikte yaşadığı eski sevgili piştisiyle gündem oldu. Çağatay Ulusoy ve Kerem Bürsin’le aynı ortamda eğlenen Sarıkaya, bu durumla ilgili olarak daha önce de konuşmuştuk.

Mardin’e Giden Serenay Sarıkaya

Birkaç saat önce yüzü olduğu markayla Mardin’e giden Sarıkaya, önce milyonların öve öve bitiremediği güzelliğini kendisi kabul etti. Sonra da aşkı meşki, her şeyi boş verip Mardin’de çilingir sofrasına oturdu! Ve tabii ki, durur mu, bir de Ahmet Kaya türküsü patlattı, kendinden geçti!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
THY'den tecrübesizlere 50 bin TL'ye kadar iş fırsatı!

THY'den tecrübesizlere 50 bin TL'ye kadar iş fırsatı!