Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat'ta Şarampole Yuvarlanan Araçlar Hurdaya Döndü

Manavgat'ta Şarampole Yuvarlanan Araçlar Hurdaya Döndü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu üç kişi yaralandı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Şarampole Yuvarlanan Araçlar Hurdaya Döndü
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu üç kişi yaralandı. Kazanın etkisiyle araçlar şarampole yuvarlanarak adeta hurdaya döndü.

D-400 Karayolu'nda Kaza

Olay, akşam saatlerinde Manavgat-Antalya D-400 Karayolu'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Manavgat’tan Antalya yönüne seyir halinde olan Süleyman G. yönetimindeki 80 AH 818 plakalı otomobil, bir akaryakıt istasyonundan D-400 Karayolu’na çıkmakta olan Mehmet R. G. idaresindeki 07 AOY 810 plakalı otomobille çarpıştı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada, araç sürücüleri Süleyman G. ve Mehmet R. G. ile Mehmet R. G.’nin otomobilinde yolcu olarak bulunan Nermin G. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine hızla sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları ambulansla Serik Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırdı.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrası bölgedeki trafik akışı kısa süreliğine kontrollü olarak sağlandı. Ekipler, kazaya ilişkin detaylı inceleme başlattı. Kazanın oluş nedeni ve tarafların kusur durumu yapılacak inceleme sonucunda belirlenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Tur Minibüsü Kamyonete Çarptı: 6 İngiliz Turist Yaralandı

Manavgat’ta Tur Minibüsü Kamyonete Çarptı: 6 İngiliz Turist Yaralandı