Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta drift pisti kaçamağı yapan motosikletlere ceza

Manavgat'ta drift pisti kaçamağı yapan motosikletlere ceza

Manavgat'ta jandarma ekipleri drift pistine gitmeye çalışan 3 motosiklet sürücüsüne 88,502 TL ceza kesti. Motosikletler trafikten men edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta drift pisti kaçamağı yapan motosikletlere ceza
KAYNAK: İHA

Manavgat'ta jandarma ekiplerinin düzenlediği denetimde, drift pistine gitmeye çalışan ve 'dur' ihtarına uymayarak kaçan 3 motosiklet sürücüsüne toplam 88 bin 502 TL para cezası kesildi. Motosikletler trafikten men edildi.

Jandarma'dan sıkı denetim

Manavgat Atatürk Stadı’nda oynanan Manavgat Belediyespor-Kaş Kınıkspor BAL ligi maçı sırasında, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Kısım Komutanlığı ekipleri stat çevresinde kask takmayan, plakasız ve abartılı egzoz takılı motosikletler üzerinde denetim yaptı. Denetimler esnasında drift pistine gitmekte olan motosikletler durdurularak sorgulandı. Ancak, ‘dur’ ihtarına uymayan 3 motosiklet sürücüsü kaçmaya çalıştı.

Hızır timleri devrede

Kaçmaya çalışan motosikletliler, jandarma ekiplerinin "Hızır timi" olarak adlandırılan motosikletli trafik ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Denetimlerde sürücülerden Alptuğ Ş.’nin kullandığı motosikletin başkasına ait olduğu ve sürücü belgesinin bulunmadığı tespit edildi. Ayrıca plakasız, kasksız ve abartılı egzoz ile 'dur' ihtarına uymadığı gerekçesiyle Alptuğ Ş.’ye 45 bin 56 TL ceza kesildi. Diğer sürücülerden Yiğit A. B.’ye, sürücü belgesi ve plakası olmaması ile 'dur' ihtarına uymadığı gerekçesiyle 25 bin 400 TL, Dorukhan B.’ye ise abartılı egzoz, plakasız ve kasksız motosiklet kullanmaktan 18 bin 46 TL ceza kesildi.

Toplam ceza 88 bin 502 TL

Toplamda 88 bin 502 TL para cezası uygulanan 3 motosiklet sürücüsünün araçları trafikten men edildi. Jandarma ekiplerinin sıkı denetimleri, hem trafikte güvenliği sağlama hem de motosiklet sürücülerinin kural ihlallerine karşı caydırıcı rol oynadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana TEKNOFEST'i 1 milyon 100 bin kişi ziyaret etti

Adana TEKNOFEST'i 1 milyon 100 bin kişi ziyaret etti