Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Kural bozuldu! Muratpaşa'da paha biçilmez alanda devasa rant artışı

Kural bozuldu! Muratpaşa'da paha biçilmez alanda devasa rant artışı

Muratpaşa Belediyesi, Ekim Ayı Meclisi’nde gündemin 11’inci maddesinde, 12 kata izin verilmesi kuralının bozulmasıyla ilgili tartışmalar başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kural bozuldu! Muratpaşa'da paha biçilmez alanda devasa rant artışı
KAYNAK: Haber Merkezi

Muratpaşa Belediyesi Ekim Ayı Meclisi’nde gündemin 11’inci maddesi dikkat çekti. Muratpaşa’da en fazla 12 kata izin verilmesi kuralı, Şirinyalı Mahallesi 5803 ada 2 parselde bulunan The Marmara otelin bulunduğu alana 49,75 metre ve 17 kat izin verilmesi ile bozuldu.

12 Kat Kuralı Bozuldu

Cuma günü yapılacak olan Muratpaşa Belediye Meclisi’nin 11’inci maddesi büyük dikkat çekti. Geçmişte Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın, Muratpaşa’da en fazla 12 kata izin verildiği söylemi gündemin 11’inci maddesinde ki tadilat değişiklik istemi ile bozuldu. 11’inci maddede Şirinyalı Mahallesi’nde bulunan 49,75 metre ve 17 kat izin verilmesi dikkat çekti. 8 bin metrekarelik alana 12 bin 800 metrekare yapılaşma izni verilmesi de dikkat çekti. Zemin kat ve deniz seviyesine olan 4-5 katın emsal dışı olduğu da biliniyor. Söz konusu tadilat Cuma günü yapılacak Muratpaşa Belediyesi Meclisi’de görüşülecek

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail ordusu: İran'dan İsrail'e füzeler ateşlendi

İsrail ordusu: İran'dan İsrail'e füzeler ateşlendi