Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Kumluca’da plaj faciası: Kumun altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Kumluca’da plaj faciası: Kumun altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Antalya'nın Kumluca ilçesinde plajda oynayan 8 yaşındaki Ezgi Yavuz, üzerine kayan kum tepeciğinin altında kalarak hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kumluca’da plaj faciası: Kumun altında kalan çocuk hayatını kaybetti
KAYNAK: AA

Antalya'nın Kumluca ilçesinde plajda oynarken üzerlerine kayan kum tepeciğinin altında kalan 8 yaşındaki Ezgi Yavuz yaşamını yitirdi, Ahmet Serdar Ünver ise yaralı olarak kurtarıldı.

Kum tepeciği faciası

Olay, Antalya'nın Kumluca ilçesi Kum Mahallesi Obalar mevkisinde meydana geldi. İlköğretim 3. sınıf öğrencileri Ezgi Yavuz ve Ahmet Serdar Ünver, plajda dalgaların oluşturduğu kum tepeciğinin yakınında oyun oynuyordu. Ancak bir süre sonra tepecik kaydı ve çocuklar kumun altında kaldı. Çevredeki vatandaşlar hemen müdahale ederek çocukları kumun altından çıkardı ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

Ezgi Yavuz kurtarılamadı

Olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri, çocukları Kumluca Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Ancak 8 yaşındaki Ezgi Yavuz, nefes borusuna kum kaçması sonucu hayatını kaybetti. Ahmet Serdar Ünver'in ise hastanede tedavisi sürüyor. Yavuz’un cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Saimbeyli’de Mücennes üzümü bağ bozumu: Meşe külü ile pekmez yapılıyor

Saimbeyli’de Mücennes üzümü bağ bozumu: Meşe külü ile pekmez yapılıyor