Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Hull City Antalya’da Hazırlık Kampına Başladı: Dostluk Maçı

Hull City Antalya’da Hazırlık Kampına Başladı: Dostluk Maçı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Antalya'ya inerek Alanyaspor ile dostluk maçı yapacak ve hazırlık kampı düzenleyecek. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hull City Antalya’da Hazırlık Kampına Başladı: Dostluk Maçı
KAYNAK: İHA

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Alanyaspor ile dostluk maçı yapmak ve hazırlık kampı düzenlemek üzere Antalya’ya iniş yaptı. Takım, Corendon Airlines’ın özel kaplan tasarımlı uçağı ile geldi.

Hull City Antalya’da Hazırlıklarını Sürdürecek

İngiltere Championship’te mücadele eden Hull City, 7-12 Ekim tarihleri arasında Antalya’da hazırlık kampı yapacak. Corendon Airlines tarafından özel olarak tasarlanan kaplan giydirmeli uçak ile Antalya’ya gelen Hull City, kamp süresince Alanyaspor ile dostluk maçı yapacak.

Acun Ilıcalı Basın Toplantısında Soruları Yanıtlayacak

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, Teknik Direktör Tim Walter ve takımın yıldız oyuncuları 10 Ekim Perşembe günü saat 17.00’de basın mensuplarıyla buluşacak. Toplantı, Kaya Palazzo Belek’te düzenlenecek ve Hull City’nin yeni sezon stratejileri, belirlenen hedefler ve bu hedeflere ulaşmak için yapılan planlamalar basına açıklanacak.

Yeni Sezon Stratejileri Ele Alınacak

Basın toplantısında, Hull City’nin önümüzdeki sezona dair kapsamlı planlamaları ve hedefleri ele alınacak. Acun Ilıcalı, takımın ilerleyişi ve İngiltere Championship’teki hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bomba Tesiri Yaratacak Tadilata Yapılan İtirazlar Reddedildi! Hak Sahipleri Dava Yoluna Gidecek

Bomba Tesiri Yaratacak Tadilata Yapılan İtirazlar Reddedildi! Hak Sahipleri Dava Yoluna Gidecek