Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Halil Ergün'ün Zayıflama Sırrı: 45 Kilo Verdiren Meridyen Terapisi

Halil Ergün'ün Zayıflama Sırrı: 45 Kilo Verdiren Meridyen Terapisi

Usta oyuncu Halil Ergün, 45 kilo vererek dikkatleri üzerine çekti. Sağlıklı sabah kahvaltısı ve Meridyen terapisiyle, ekmek tüketmediğini vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Halil Ergün'ün Zayıflama Sırrı: 45 Kilo Verdiren Meridyen Terapisi
KAYNAK: Haber Merkezi

Usta oyuncu Halil Ergün, yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı ile ekranlara dönerken, verdiği 45 kilo ile dikkatleri üzerine çekti. Hayranlarını şaşırtan bu büyük değişim, ünlü oyuncunun uyguladığı özel yöntemlere olan ilgiyi artırdı. Ergün, merak edilen zayıflama sırrını ve sağlıklı yaşam önerilerini paylaştı.

"Mide ameliyatı olmadım"

Halil Ergün, mide ameliyatı iddialarına şu sözlerle yanıt verdi: "Mide ameliyatı olmadım, yalan söylüyorlar. Zayıflamak için ekmek, makarna ve pilavı tamamen hayatımdan çıkardım." Ünlü oyuncu, dengeli bir beslenme düzeniyle fazla kilolarından kurtulduğunu belirtti.

Sağlıklı sabah öğünü

Ergün, sabah kahvaltısında yoğurt, kivi, avokado ve çeşitli süper gıdalar içeren sağlıklı bir öğün hazırladığını söyledi. "Bir kase yoğurt içine kivi, avokado, 1 kaşık yulaf ezmesi, bal, tarçın, çörek otu ve keten tohumu ekleyerek uzun süre tok kalmamı sağlayacak bir öğün elde ediyorum. Hem protein hem de lif açısından zengin bu öğün, gün boyu enerjimi yüksek tutuyor" dedi.

Meridyen terapisiyle zayıflama

Ergün’ün kilo vermesindeki asıl sır ise Çin tıbbında kullanılan Meridyen Terapisi. Bu yöntem, vücudun enerji kanallarına iğne ile müdahale edilerek metabolizmayı hızlandırıyor. Ergün, bu doğal terapinin kilo vermesine büyük katkı sağladığını ifade etti.

Ekmek tamamen yasak

Halil Ergün, her gün mutlaka bir yumurta tükettiğini belirterek, "Ne kahvaltıda ne de başka bir öğünde ekmek tüketiyorum" diyerek, sağlıklı beslenmenin önemini vurguladı.

Zayıflamak isteyenlere tavsiyeler:

  • Ekmek, makarna ve pilavı hayatınızdan çıkarın.
  • Dengeli ve protein ağırlıklı beslenin.
  • Meridyen terapisi gibi doğal yöntemlerle metabolizmayı hızlandırın.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İbrahim Hatipoğlu: "Hakemi Suçlamak Doğru Olmaz"

İbrahim Hatipoğlu: "Hakemi Suçlamak Doğru Olmaz"