Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Antalya Antalya'dan Akseki'ye giden ambulansta yangın çıktı

Antalya'dan Akseki'ye giden ambulansta yangın çıktı

Antalya'dan Akseki'ye gitmekte olan Sağlık Bakanlığı ambulansı, Manavgat Çevreyolu'nda motor yangını yaşadı. Detaylar haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'dan Akseki'ye gitmekte olan Sağlık Bakanlığına ait bir ambulans, Manavgat Çevreyolu üzerinde seyir halindeyken motorunun alt kısmında aniden yangın çıktı. Ambulans şoförü, diğer sürücülerin uyarısı üzerine aracı durdurarak hemen müdahale etti ve yangını kontrol altına aldı.

Yangın Marş Dinamosundan Kaynaklanıyor

Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı ekipler, yangının çıkış sebebini inceledi. Yapılan incelemeler sonucunda, yangının ambulansın marş dinamosundan kaynaklandığı tespit edildi. Motor bölümünde meydana gelen hasar nedeniyle ambulans çekici yardımıyla kaldırılarak 112 istasyonuna götürüldü.

Yedek Ambulansın da Yangına Kurban Gitti

Ambulans şoförü ve sağlık ekibi, Akseki'de 112 hizmeti veren ambulansın arızalanması üzerine Antalya'dan servis için gönderilen yedek ambulansın da yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldiğini belirttiler. Servis sürecinin uzun olacağını öngören ekip, olay sonrasında mağdur olduklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta ticari taksi ile motosiklet çarpıştı: Feci düşüş kamerada

Manavgat'ta ticari taksi ile motosiklet çarpıştı: Feci düşüş kamerada