Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Antalya Antalya’da trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yağdı

Antalya’da trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yağdı

Antalya'da gerçekleştirilen trafik denetimlerinde kurallara uymayan bir motokuryeye 10 gün içinde 3 kez ceza kesildiği ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Antalya’da trafik denetimlerinde kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Hız limitini aşan ve trafik sigortası bulunmayan bir motokurye, 10 gün içinde 3 kez ceza yediğini belirterek, “Kazandığımız trafik cezasına gidiyor. Teslimat süresi konusunda biraz daha anlayış bekliyoruz” dedi.

Antalya’da Trafik Ekiplerinden Sıkı Denetim

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, hız limitini aşan, emniyet kemeri takmayan ve seyir halindeyken cep telefonu ile konuşan sürücülere yönelik denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor. Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen denetimlerde, kurallara uymayan ve eksiklikleri bulunan araç ve motosiklet sürücülerine cezai işlem uygulandı.

Motokuryeye 7 Bin 200 TL Ceza Kesildi

Denetimler sırasında aşırı hız yaptığı ve motosikletinin trafik sigortasının bulunmadığı tespit edilen bir motokurye, ceza almaktan kurtulamadı. Hız limitini aşan ve sigortası bulunmayan motosikletli kuryeye toplamda 7 bin 200 TL para cezası kesildi.

"10 Günde 3 Ceza Yedim"

Motokuryelik yapan Doğucan Timrus, 4 yıllık meslek hayatında toplamda 4 kez trafik cezası aldığını, bunların 3’ünü son 10 gün içinde yediğini belirtti. Timrus, “Hız sınırı burada 79 kilometreydi sanırım, benim hızım ise 85 kilometre idi. Hem hızdan hem de sigortasızlıktan dolayı toplamda 7 bin 200 TL ceza yedim. 4 yıldır bu işi yapıyorum ve kazandığımız direkt olarak cezaya gidiyor. Yılda bir kere ceza yemiş oluyordum, fakat son 10 günde 3 ceza birden yedim. Umarım bundan sonra bu durum tekrarlanmaz” diye konuştu.

"Teslimat Süresinde Anlayış Bekliyoruz"

Doğucan Timrus, kuryelerin paket başına ücret aldığını ve bu nedenle belirli bir teslimat süresi olduğunu belirtti. Bu durumun onları hız yapmaya zorladığını ve tehlikeli sonuçlar doğurduğunu dile getirdi. Timrus, “Paket teslimatını geciktirdiğimizde bazı müşteriler anlayış gösteriyor fakat bazıları çok anlayışsız davranıyor. Bu yüzden hız yapıyoruz ve çoğu arkadaşımız bu yüzden hayatını kaybetti. Devletimizin uyguladığı cezalara itirazımız yok, boynumuz kıldan ince. Ancak teslimat süresi konusunda biraz daha anlayış bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da carettaların sorunu büyüyor: Plastik kirliliği can alıyor

Antalya'da carettaların sorunu büyüyor: Plastik kirliliği can alıyor