Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Hayatını Kaybeden Polis Memuru Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalya'da Hayatını Kaybeden Polis Memuru Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalya'da geçirdiği elim kaza sonucu hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Yaramış için düzenlenen törene, ailesi ve meslektaşları katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Hayatını Kaybeden Polis Memuru Son Yolculuğuna Uğurlandı
KAYNAK: İHA

Antalya'da Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Mehmet Yaramış (54), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Meslektaşları ve ailesi tarafından düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanan Yaramış’ın annesinin sözleri, törende duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Annenin Feryadı Yürekleri Dağladı

Polis memuru Mehmet Yaramış, dün ikamet ettiği evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Yaramış, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 54 yaşında yaşamını yitiren Mehmet Yaramış için Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törende, Mehmet Yaramış’ın annesi Perihan Yaramış’ın, "Oy Mehmet'im, senin yerin değil burası. Yaktın beni Mehmet'im, ben sana doyamadım. Ne olursunuz açın yüzünü bir kere göreyim" sözleri, törende bulunanları derinden etkiledi.

Meslektaşları ve Ailesi Son Görevini Yaptı

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törene, Mehmet Yaramış’ın ailesi, Konyaaltı Kaymakamı Rasim Köse, Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Uğur Baş, İl Emniyet Müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda meslektaşı katıldı. Gözyaşlarının hakim olduğu törende, meslektaşları Mehmet Yaramış’ı son yolculuğuna uğurladı.

Görev Yaptığı Şehirler

1995 yılında Polis Akademisi’nden mezun olan Mehmet Yaramış, görev hayatı boyunca Diyarbakır, Gaziantep ve Antalya’da görev yaptı. Son olarak Antalya Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan Yaramış, meslektaşları ve sevenleri tarafından sevilen bir isimdi.

Mehmet Yaramış İçin Sosyal Medyada Başsağlığı Mesajları

Polis memuru Mehmet Yaramış’ın vefatının ardından, sosyal medya üzerinden de çok sayıda taziye ve başsağlığı mesajı paylaşıldı. Meslektaşları ve sevenleri, onun anısına duygusal mesajlar ileterek, ailesine sabır diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Devir onaylandı: Birleşik Arap Emirlikleri Getir'i götürdü

Devir onaylandı: Birleşik Arap Emirlikleri Getir'i götürdü