Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Ehliyeti İptal Edilen Motosiklet Sürücüsü Kaza Yaptı

Antalya’da Ehliyeti İptal Edilen Motosiklet Sürücüsü Kaza Yaptı

Manavgat'ta kasksız motosiklet sürücüsü otomobile çarptı. Sürücünün belgesi 3 kez iptal edilmiş, kaza anında da kask takmamış.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya’da Ehliyeti İptal Edilen Motosiklet Sürücüsü Kaza Yaptı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, sürücü belgesi daha önce iptal edilen bir motosiklet sürücüsü, otomobille çarpıştı. Kaza anında yine kask takmadığı görülen sürücü, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bahçelievler Mahallesi’nde Çarpışma

Kaza, Manavgat ilçesi Bahçelievler Mahallesi 5002 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bilal O. yönetimindeki 34 DNR 10 plakalı otomobil ile Ahmet K. idaresindeki 07 BER 261 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet K., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sürücü Belgesi 3 Kez Kasksız Kullanım Nedeniyle İptal Edilmiş

Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemelerde, motosiklet sürücüsü Ahmet K.'nin aday sürücü belgesine sahip olduğu ve daha önce 3 kez kasksız motosiklet kullanırken yakalandığı için sürücü belgesinin iptal edildiği ortaya çıktı. Kaza sırasında da kask takmayan Ahmet K.'ye sürücü belgesiz araç kullanmaktan 12 bin 977 TL, motosiklet sahibine ise sürücü belgesi olmayan kişiye araç kullandırmaktan yine 12 bin 977 TL para cezası kesildi.

Cezalar ve Hukuki Süreç

Toplamda 25 bin 954 TL ceza uygulanan olayda, yetkililer, sürücü belgesi olmayan kişilerin trafiğe çıkmamaları ve araç sahiplerinin de bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini vurguladı. Kaza ve cezalarla ilgili hukuki sürecin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mali aracı kuruluşlarda katma değer rekor artış gösterdi

Mali aracı kuruluşlarda katma değer rekor artış gösterdi