Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya 13. Uluslararası Antalya Gitar Festivali Sona Erdi

13. Uluslararası Antalya Gitar Festivali Sona Erdi

Antalya'da düzenlenen 13. Uluslararası Antalya Gitar Festivali, Ahmet Kanneci'nin sanat danışmanlığında 3 gün süren coşkulu etkinliklerle sona erdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
13. Uluslararası Antalya Gitar Festivali Sona Erdi
KAYNAK: İHA

Antalya’da düzenlenen ve Türkiye’nin gitar dalında en uzun soluklu festivali olan 13. Uluslararası Antalya Gitar Festivali, büyük bir coşkuyla sona erdi. Klasik gitarın önemli virtiözlerinden Ahmet Kanneci’nin sanat danışmanlığını üstlendiği festival, 3 gün boyunca müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Xuanxuan Sun kapanış konserini gerçekleştirdi

Festivalin kapanış gecesinde sahne alan Çinli sanatçı Xuanxuan Sun, Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde dinleyicilere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Sun, performansının ardından ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği Başkanı Yıldırım Şimşek’ten plaket alırken, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal ise sanatçıya teşekkür çiçeği takdim etti.

Luciano Lombardi açılışı yaptı

Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen festival, bu yıl farklı ülkelerden sanatçıları ağırladı. Açılış gecesinde sahne alan İtalyan gitarist Luciano Lombardi, performansıyla büyük beğeni topladı.

Sinan Erşahin de sahne aldı

Festivalin ikinci gecesinde ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı profesörü ve Ahmet Kanneci’nin öğrencisi Sinan Erşahin, orkestrası ile birlikte sahne aldı. 13. Uluslararası Antalya Gitar Festivali, müzikseverlere üç gün boyunca unutulmaz anlar yaşatarak Antalya’nın kültürel zenginliklerine katkıda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?