Süper Lig’in 27. haftasında Alanyaspor, sahasında lider Galatasaray’ı konuk etti. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Akdeniz ekibi, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamayarak 2-1 mağlup oldu. İlk yarının bitiş düdüğüyle birlikte Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve kaleci Günay Güvenç, hakem ekibiyle soyunma odasına giderken kısa süreli bir tartışma yaşadı.
Bu tartışmaya Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu da dahil oldu. Hakem, yaşanan olayların ardından Günay Güvenç ve Mevlüthan Çavuşoğlu’na kırmızı kart gösterdi.
Mevlüthan Çavuşoğlu: “Hakem İyi Bir Maç Yönetti”
Maç sonrası canlı yayına katılan Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, olayın nasıl geliştiğini şöyle anlattı:
"Hakem son derece iyi bir maç yönetti. Günay Güvenç’in hiçbir suçu yokken oyundan atıldı. Koridorda büyütülecek bir olay yaşanmadı. Galatasaray ile jandarma arasında da bir tartışma çıktı. Hakem ile neden aramıza giriyorsunuz?' dediler. Hakem Günay ile bana neden kırmızı kart verdi, anlamadım.
Yorumculardan Tepki: “Her Üzülen Tünelde Beklesin O Zaman!”
Canlı yayında yorumcular, "Hakemlik bir şey yoksa Galatasaray neden tünelde hakemin önünü kesti?" diye sordu. Çavuşoğlu ise "Skorun verdiği üzüntüyle tepki gösterdiler." cevabını verdi. Yorumcular ise "Her üzülen orada beklesin o zaman!" diyerek tepki gösterdi.
"Siz Alanyaspor’un mu, Galatasaray’ın mı İdarecisisiniz?"
Bir yorumcunun "Mevlüthan Bey, siz Galatasaray idarecisi misiniz, Alanyaspor idarecisi misiniz?" sorusuna Çavuşoğlu, "Sahada olan biteni anlattım. Ben Alanyaspor Genel Koordinatörüyüm." yanıtını verdi.