Antalya'nın Alanya ilçesinde izinsiz moloz dökümü yaparak çevreyi kirleten bir kişi Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edildi. Şahsa idari işlem uygulandı.
Dün gece bir şahsın, Konaklı Mahallesi’ndeki Doğanay Otel arkasında bulunan bölgeye, gece geç saatlerde kamyonet ile moloz döküldüğü tespit edildi. Olaya müdahale eden zabıta ekipleri, şahıs hakkında idari işlem başlattı ve tutanak tutarak Belediye Encümeni’ne sevk etti.
"Denetimlerimiz Gece Gündüz Sürüyor"
İzinsiz moloz dökenlere göz açtırmayacaklarını açıklayan Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, “Kentimizi korumak, kollamak ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için zabıta ekiplerimiz gece gündüz demeden denetimlerine devam ediyor. İzinsiz moloz ve hafriyat dökerek hem çevre hem de görüntü kirliliği oluşturanları tek tek tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.