Antalya'nın Alanya ilçesinde gece yarısı 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlçe merkezi ve yakın 5 mahallede hissedilen depremde halk panik yaşadı.

Kepez Şefkat ve Huzurevi'nde Bayram Sevinci Kepez Şefkat ve Huzurevi'nde Bayram Sevinci

Alanya'da 4.1 Büyüklüğünde Deprem! Vatandaşlar Bebekleriyle Sokağa Kaçtı 2

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, Alanya ilçesindeki Emişbeleni'nde saat 01.36'da gerçekleşen 4.1 büyüklüğündeki depremin yerin 6.2 kilometre altında kaydedildiğini açıkladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise  Alanya merkezli 3.9 büyüklüğündeki depremin saat 01.36'da yerin 12 kilometre derinliğinde meydana geldiğini duyurdu.

Alanya'da 4.1 Büyüklüğünde Deprem! Vatandaşlar Bebekleriyle Sokağa Kaçtı 3

Sarsıntıyı hisseden Alanyalılar, deprem anında evlerinden panikle kaçtı. Depremden kaçanlar arasında kucağında bebekle sokağa koşan bir çift de görüldü. Deprem ilçe merkezinin yanı sıra Soğukpınar, Orhanköy, Karamanlar, Akdam ve Güneyköy mahallelerinde hissedildi.

Alanya'da 4.1 Büyüklüğünde Deprem! Vatandaşlar Bebekleriyle Sokağa Kaçtı 4

Belediye Başkanı Özçelik: İlgili Kurum ve Kuruluşlarla Koordinasyon Halindeyiz

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, sosyal medyadan geçmiş olsun mesajı yayınlayarak, ilgili kurum ve kuruluşlarla koordinasyon halinde olduklarını açıkladı. Başkan Özçelik, "Akdeniz'de meydana gelen ve kentimizde hissedilen depremden etkilenen tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Alanya Belediyesi olarak ilgili kurum ve kuruluşlarla koordinasyon halindeyiz." dedi.

Alanyaspor eski Başkanı Selçuk Doğan son yolculuğuna uğurlandı Alanyaspor eski Başkanı Selçuk Doğan son yolculuğuna uğurlandı

Kaynak: İHA